Project Description

Annoncedesign

Annonce til det online fagblad Metal-Supply.

Annoncerne blev bragt i nyhedsbrevet som “Top Annonce”.

Annoncen er oprettet for Herning Varmforzinkning A/S.

Facadeskilte

Facadeskiltene skal hjælpe gæster med at finde den ønskede destination på den store plads. Ofte har nye besøgende problemer med at finde den rigtige port, og området kan være uoverskueligt ved første øjekast.

Varmforzinkningsprocessen

I forbindelse med Herning Varmforzinkning´s eksterne kommunikation, blev visualiseringen af Varmforzinkningsprocessen skabt. Her vises både visualisering af processen for centrifugeanlæg og dyppeanlæg. Visualiseringen er tiltænkt både til brug på hjemmesiden, og i undervisningsmateriale.

Lykønskningskort

Kortdesign for Herning Varmforzinkning A/S. Hvert Kortdesign er skabt med henblik på Herning Varmforzinknings visuelle identitet, og med respekt for deres gode håndværk.

Af kort kan nævnes: Kortdesign af Julekort, Fødselsdagskort, Takkekort, Sygdomskort (God bedring).

Kortdesign af Takkekortet, er skabt til et segment af kunderne der modtager en særlig type stålemner fra Herning Varmforzinkning. Billedet på kortet er fra produktionen.

Kortdesign af “God bedring” tager brug af en ståloverflade der er varmforzinket. Overfladen er dækket af de såkaldte “zink blomster”.

Visualisering til undervisningsmateriale

Følgende er undervisningsmateriale, tiltænkt Herning Varmforzinkning´s kunder. Visualisering af placering af huller i jernkonstruktionerne, guider kunderne til at forberede deres materialer bedst muligt, før vormforzinkningsprocessen.

Hjemmesidedesign

Herning Varmforzinkning efterspurgte en ny hjemmeside, der skulle være renspossiv, let overskuelig og med mulighed for at publicere nyheder løbende. Et andet krav var, at hjemmesiden skulle være let for dem at holde opdateret.

Udover den danske udgave, ønskede virksomheden, at der skulle være en Engelsk, Tysk og Lettisk side. Disse sider indeholder dog ikke hele indholdet af hjemmesiden, men en virksomhedsbeskrivelse og ansøgningsskema.

Valget faldt derfor på en WordPress løsning.
Efter en kortere introduktion, var virksomheden klar til at overtage vedligeholdelsen af hjemmesiden.

Bemærk:

Herning Varmforzinkning er siden blevet en del af DOT A/S, hvorfor hjemmesiden ikke længere i aktiv.