Bente Nybo arbejder med kommunikation, multimedie og markedsføring som en helhed. All tre fagområder er omfattende og blandingen af kompetencer giver en bred faglighed der er et godt grundlag for skarpe strategier der virker.

Sammen med min morgenkaffe indtager jeg det sidste nye inden for mit fagområde. Det er en del af min daglige rutine at følge med i det sidste nye.

Jeg har tendens til at blive nørdet når jeg oplever god markedsføring, skarp kommunikation eller lækkert design, og de resultater det kan medføre – dog aldrig så nørdet, at jeg ikke kan omsætte det et håndgribeligt resultat. Jeg elsker at udviklingen sker hurtigt og at jeg fortsat kan overvinde nye forhindringer. Jeg føler mig privilegeret over at kunne gøre en af mine hobbyer til mit arbejde.

Det er meget vigtigt for mig, at jeg har et arbejde jeg brænder for. Jeg trives med at være i gang med et projekt jeg kan involvere mig i.

Jeg omgiver mig med kultur, oplevelser og skønne mennesker. Det bliver min fritid brugt på, når jeg ikke sidder begravet i en god film eller en bog.

SKILLS

WORDPRESS
PHOTOSHOP
INDESIGN
ILLUSTRATOR
PREMIERE PRO
FACEBOOK BUSINESS ADMINISTRATOR
GOOGLE MY BUSINESS
INSTAGRAM BUSINESS

Bente har imponeret os med sin anderledes tilgang til tingene. Hun kommer ikke med den faglige ballast i vores branche, men forstår at stille relevante spørgsmål med henblik på at forstå hvordan budskabet skal formes til vores kunder. Bente er meget målrettet og arbejder struktureret med tingene indtil målet er nået. Desuden kan Bente forklarer web relateret fagtermer ”på jysk”. Således alle kan følge med omkring skabelsen af nye tiltag.

Kim Jørgensen, AEA

Jeg har arbejdet sammen med Bente i Action World. Bente er KREATIV, og er en idérig person, der ser muligheder. Hun giver energi til et team ved altid at være positiv og forstående. Bente er hurtig til at lære nye kompetencer, og særligt hendes kompetencer for det visuelle og WordPress var en gevinst under samarbejdet. Jeg anbefaler Bente til virksomheder, der har brug for en kreativ marketingperson.

Patrik Lazzarotto, Lazzaweb

Bente er en yderst kompetent og fagligt dygtig medarbejder. Det smittende humør og engagement Bente ligger i sit arbejde, er svært at finde andre steder. Hun gør sit ypperste for, at efterleve de krav der bliver stillet og er altid klar på at dygtiggøre sig der hvor der er behov for det. Bente er meget vellidt både som kollega og som ansat.

Pil Hibiscus Knudsen, Escape Zone

Det der har kendetegnet Bentes arbejde og metode, har især været at hun er 100% opdateret på de nyeste trends indenfor kommunikation og markedsføring. Det har helt konkret affødt, en lang række kommunikationstiltag der er gennemtænkte, vovet og ikke mindst har virket på vores målgruppe

Anne Sofie Persson, Uddannelsesby Herning

Kan varmt anbefale Bente som en fantastisk medarbejder og kollega. Bente bestrider rigtig mange kompetencer indenformarketing, web og sociale medier. 5 stjerner herfra hvis man mangler en kompetent ny medarbejder eller kollega.

Lasse Jakobsen, Action World

The diversity of Bente´s education has been very beneficial for us, as the mixture of media, cultural studies and various communication knowledge and skills creates a wide and useful span. Her commitment and work ethics on this project were exceptional and the outcome of her work has surpassed our expectations by far.

Christian Fritz, Little Tree