Herning, 24. september 2023

Når jeg reflekterer over de sidste fire år i vores virksomhed med Bente som kollega, tænker jeg: Wow, Bente har virkelig været med til at definere den kultur, som vi alle værner om den dag i dag.

Bente har ikke bare været en skøn kollega, men en ægte inspiration for hele vores team. Hun skabte en atmosfære, hvor åbenhed, tryghed og glæde prægede hverdagen, og hun formåede at gøre vores arbejdsplads til et sted, hvor alle føler sig værdsat og hørt. Og så havde hun desuden altid overskud til at spørge ind til dig, og hvordan din dag havde været.

Bentes arbejde som content creator, har bestået i at skabe indhold, der effektivt kunne lede kundernes kunder gennem købsrejsen og i sidste ende generere omsætning. Dette har krævet en helt unik kombination af forretningsforståelse og kreativt flair.

Og for at demonstrere hendes evner, kan jeg sige at hun har udarbejdet e-bøger og e-mail marketing, der har vakt købsinteresse i alt fra landbrugsmaskiner til softwareprogrammer. Det er imponerende!

Udover sine faglige færdigheder, har hun evnen til at få kunderne til at føle sig godt tilpas og nærmest hjemme hos os. Bente ser kunderne,
lytter og giver dem en fantastisk oplevelse. De har virkelig værdsat samarbejdet med Bente.

Jeg vil, uden tøven, anbefale Bente til enhver rolle, hun måtte ønske at påtage sig. Jeg er overbevist om, at hun vil bidrage med samme passion, kreativitet og positiv energi i ethvert team, som hun har gjort hos os.

@Bente, på vegne af hele teamet vil jeg gerne sige “tusind tak for dig!!
Du er altid velkommen her hos os”

De varmeste hilsner
Rehmi, CEO, LeadMotor

De varmeste hilsner
Rehmi
CEO
LeadMotor