Det periodiske SEO system

  • SEO nørden

For mange kan SEO være lidt af en Jungle at finde rundt i. De love og regler du har lært at du skal adlyde ændrer sig med jævne mellemrum, og du skal huske at skrive både til søgemaskinen og til læseren af kød og blod. Det kræver træning og god forståelse for hvordan SEO fungerer.

SearchEngineLand har lavet en god oversigt, som de har navngivet: “Det Periodiske System for Succesfulde SEO faktorer”.

Opdelingen af “On the page” og “Off the page” er dejligt visualiseret, og det viser en ret god tjekliste som du bør have styr på.

Klik på billedet og læs flere detaljer om de forskellige elementer i systemet.

The Periodic Table Of SEO Success Factors, used with permission

About the Author:

Min blog er baseret på egne erfaringer og de overvejelser jeg har gjort mig igennem mit arbejde. Jeg er ligeså tilpas i et par gummirøjsere som jeg er i et par stiletter, og jeg elsker at bevæge mig rundt i kommunikations og medie verdenen . Jeg har tendens til at blive nørdet når jeg oplever god kommunikation eller markedsføring og resultaterne dette kan medføre – dog aldrig så nørdet at jeg ikke kan omsætte det et håndgribeligt resultat. Jeg elsker at udviklingen sker hurtigt og at jeg fortsat kan overvinde nye forhindringer. Jeg føler mig privilegeret over at kunne gøre en af mine hobbier til mit arbejde.

Leave A Comment

Plus på den sociale konto