Hvem er Bente Nybo?

Sammen med min morgenkaffe indtager jeg det sidste nye inden for mit fagområde, via Twitter og et par andre platforme. Det er en del af min daglige rutine, at følge med i det sidste nye.

Jeg har tendens til at blive nørdet når jeg oplever god markedsføring, skarp kommunikation eller lækkert design, og de resultater det kan medføre – dog aldrig så nørdet, at jeg ikke kan omsætte det et håndgribeligt resultat. Jeg elsker at udviklingen sker hurtigt og at jeg fortsat kan overvinde nye forhindringer. Jeg føler mig privilegeret over, at kunne gøre en af mine hobbyer til mit arbejde.

Det er meget vigtigt for mig, at jeg har et arbejde jeg brænder for. Jeg trives med at være i gang med et projekt jeg kan involvere mig i.

I foråret 2015 købte jeg hus i Herning, sammen med min mand, Søren. Jeg nyder at have fået en “fast base” hvor jeg kan føle mig hjemme. Jeg omgiver mig med kultur, oplevelser og skønne mennesker. Det bliver min fritid brugt på, når jeg ikke sidder begravet i en god film eller en bog.

Sådan arbejder Bente Nybo

Bente Nybo, Professionel Webineasta og Kommunikatør, hjælper virksomheder og iværksættere med deres interne og eksterne kommunikation, markedsføring, social medie, branding, kunderelationer og grafisk udtryk. Virksomhedens essens og målsætning er dét interessenterne skal få helt ind under huden – og netop dét har Bente Nybo skarpt fokus på.

Bente Nybo tilbyder individuel rådgivning og undervisning som en del af en opgaven, da helheden er vigtig. For Bente Nybo findes der ingen fastlagte strategiskabeloner, til at løse alle kommunikations- eller markedsføringsopgaver – hver en opgave bliver løst med originalitet og specialfremstillede strategier.

Bente Nybo arbejder med kommunikation, multimedie og markedsføring som en helhed. All tre fagområder er omfattende, og blandingen af kompetencer giver en bred faglighed, der er et godt grundlag for skarpe strategier der virker.

10 hurtige til Bente Nybo

  1. Fulde navn: Bente Nybo Kristensen
  2. Fødselsår: 1985
  3. Bopæl: Herning
  4. Uddannelse: International Communication & Multimedia
  5. Civiltilstand: Gift med Søren
  6. Interesser: Fotografering, Film, Kultur
  7. Seneste Festival: Copenhell
  8. Seneste rejsemål: Grækenland
  9. Livret: Mor´s tarteletter
  10. Kaffe eller te: Kaffe (Sort, ingen sukker)

Bente Nybo kommunikation og markedsføring

Det siger De om Bente Nybo

Hun sætter sig høje mål og når dem! Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten af de ting som kommer gennem Bentes hænder.
Kim Jørgensen, AEA
 Bente er en af natur en utrolig smilende og imødekommende person. Det har været en stor fornøjelse at have glæde af både hendes personlighed og stærke kompetencer.
Anne Sofie Persson, Erhvervsrådet
Bentes commitment and work ethics on this project were exceptional and the outcome of her work has surpassed our expectations by far.
Christian Fritz, Little Tree

Smugkig i Bente Nybo´s instagram og se hvad der har fanget hendes blik på det seneste

[alpine-phototile-for-instagram id=172 user=”bente_nybo” src=”user_recent” imgl=”instagram” col=”6″ size=”Th” num=”12″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″]

Plus på den sociale konto